CQ9 Gaming

 Slots     |      2020-04-26 14:25
CQ9 Gaming
Mengenai Syarikat
CQ9 game adalah sebuah Taipei, Taiwan berasaskan HTML5 online kasino slot pemaju. 
Syarikat itu dilancarkan pada 2016 dan dalam beberapa tahun pendek sudah mempunyai lebih daripada 100 permainan sedia bergerak dalam senjata.
 
Menurut Slotegrator, Permainan dibawah yang bekerjasama dengan mereka pada 2018, judul Syarikat boleh didapati di lebih 1,500 laman permainan di seluruh dunia. 
Walaupun terutamanya tertumpu kepada pasaran Asia, Permainan ini juga boleh didapati di seluruh Eropah dan dalam beberapa laman yang tertentu menghadap Amerika Syarikat.
 
Kami mencari permainan mereka untuk pemain AS di VegasCrest dan Cyberberputar-dua Vistagin Laman powered yang sentiasa seolah-olah berada di hadapan keluk apabila ia datang untuk memotong hujung slot baru.
 
Semua Permainan pemaju yang disahkan oleh Makmal perjudian Antarabangsa (GLI) untuk mematuhi spesifikasi teknikal standard industri dan perundangan perjudian di peringkat antarabangsa.
 
GLI memenuhi ISO/IEC 17025, 17020 dan 17065 standard dan diperakui di Amerika Syarikat dan di seluruh dunia. 
Membantah tempat GLI dalam industri, makmal memperakui permainan untuk beberapa 400 menyelia pihak berkuasa dan institusi.
 
GLI mempunyai pensijilan kami dan global. 
Makmal juga memenuhi ISO/IEC 17025, 17020 dan 17065 standard. 
Mempunyai keupayaan teknikal untuk menguji dan mengesahkan Permainan, perjudian dan industri loteri. 
Ditubuhkan pada tahun 1987, GLI pada masa ini adalah makmal ujian rasmi hampir 400 perjudian menyelia Institut, menawarkan salah satu ujian yang paling adil dan protokol pengesahan untuk pasaran perjudian global.
 
Walaupun kami belum dapat mengenal pasti struktur dan pemilikan korporat, seperti yang sering berlaku dengan syarikat Asia yang beroperasi di dunia Barat, penyelidikan kami tidak menunjukkan bahawa firma itu menggunakan lebih daripada 200 artis, pereka, ahli matematik, dan jurutera perisian. 
Mungkin terdapat beberapa pertindihan dalam Pengarah atau perunding dengan firma Cina dan Taiwan yang lebih besar, tetapi kami tidak dapat mengesahkan bahawa bebas lagi.
 
Perisian permainan CQ9
Apabila ia datang untuk CQ9 game dan perisian mereka, pakej mereka termasuk lebih daripada 100 permainan yang berbeza. 
Daripada mereka, 98 adalah slot video. 
Memandangkan hakikat bahawa mereka masih membangunkan tajuk semata-mata untuk pasaran Asia, sebahagian besar slot video mereka datang dengan tema Asia yang berbeza dan menyerupai budaya Asia. 
CQ9's video slot adalah pelbagai dan termasuk semua ciri utama bahawa seseorang akan mengharapkan untuk mencari dalam slot video moden hari, seperti multipliers, wilds, dan berputar percuma.
 
Walaupun mereka menawarkan banyak pilihan slot video, Permainan CQ9 tidak mempunyai jadual atau permainan langsung dalam himpunannya mereka. 
Mereka lakukan, bagaimanapun, mempunyai permainan yang tidak sesuai dengan pakej standard. 
Salah satu tajuk adalah syurga — satu permainan menangkap ikan yang membolehkan sehingga empat pemain untuk bermain serentak dalam co-op, cuba untuk pergi ke pengganda Boss tinggi.
 
Permainan mereka telah diaudit oleh syarikat bebas, yang memastikan keadilan mereka. 
Selain itu, mereka tidak mempunyai apa-apa lesen, tetapi yang dikeluarkan oleh game Labs International (GLI). 
GLI adalah salah satu pengeluar lesen yang paling berprestij di luar sana dan penyelia rasmi lebih daripada 400 Institut perjudian.

上一篇:Pussy888

下一篇:Ameba Gaming

HOME>>>Kembali ke lajur